top of page

Božična fotkanja pri nas :)

Updated: Dec 12, 2018

Waa, kako čas beži. Občutek imam, da smo še ravnokar dobro natovorjeni sedeli v napol praznem novem studiu in ugotavljali logistične težave, kako vse skupaj zrihtat pravočasno in pripravit za prve družinice & pare & štirinožce in božična fotografiranja :)


Pa je kar naenkrat že december, za nami pa že toliko otrok, da bi lahko tale prostor namesto foto studio poimenovali kar vrtec :) Fino se imamo in nastajajo noro lepi spominčki, fotke za na stene, voščilnice in spomine za starše, stare starše, pa za otročke, ki večinoma sploh še ne vejo zakaj se gre, pa vseeno mislim, da bojo s ponosom nekega dne svojim otrokom kazali božičkaste fotke s svojimi starši. V avtu ponavadi mrknejo in se pri nas zbudijo v tri božične scene okracljane s smrekico, lučkami, pliškoti, sankami in vsemi ostalimi igračami. Eni se sprostijo takoj, drugi rabijo malo dlje, eni drvijo gor in dol, naše kamere pa za njimi, da ujamemo tiste spontane in pristne trenutke, prav vsi pa na koncu dobijo nasmejane in fletne fotografije za spomin. Naš nov studio je kar velik, kar je malčke, ki skačejo, se plazijo in drvijo gor in dol kar všeč in trudimo se, da je vzdušje čimbolj domače, lahko se posladkate z medenjaki, starši si lahko malo spočijejo na kavču, ko ne pozirajo skupaj z malčki in ker je modelska pač težka in hitro postaneš lačen, je skoraj dobesedno pred našimi vrati Avsenikova restavracija in lahko skočite na eno dobro kosilo ali večerjo :) K nam pa ne prihajajo samo družinice, zabavamo se tudi s štirinožci, pari in ustvarjamo fletne božične portrete.


Ker so na voljo tudi termini čez teden, smo uspeli vsem omogočiti frej termin, saj jih je praktično na voljo neomejeno in imate na voljo še kar ogromno datumov :) Tako da, še je čas, pocukajte nas za rokav in pridite tudi vi na obisk !

S številnimi družinami in pari pa že čakamo prvo snežno napoved, da gremo ustvarjat na sneg, lahko si v januarju rezervirate tudi takšen spominček, ustvarjali bomo kar tule v Begunjah, na Pokljuki, v Tamarju in še na številnih drugih čarobnih lokacijah :)


Limam le nekaj fotk iz naših prvih fotografiranj :)


bottom of page